Τον Νοέμβριο του 2019 θα ξεκινήσει επίσημα η παραγωγή του νέου αμιγώς ηλεκτροκίνητου hatchback της γερμανικής φίρμας, με την εμπορική του πορεία να προγραμματίζεται για τις αρχές του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής πωλήσεων της Volkswagen, Juergen Stackmann, το ID Neo αναμένεται να γίνει ανάρπαστο στις ευρωπαϊκές αγορές που έχουν τις υποδομές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως στη Νορβηγία και στην Ολλανδία.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο έναρξης των παραγγελιών νωρίτερα, με τα αυτοκίνητα να διατίθενται με σειρά προτεραιότητας σε όσους έχουν δώσει προκαταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ID Hatchback ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων πεντάθυρων και βασίζεται στην προσαρμόσιμη πλατφόρμα Modular Electric Drive (MEB) του ομίλου. Έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Golf και θα αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση για όσους επιθυμούν ένα όχημα απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, με μηδενική κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής, όπως αυτόνομη οδήγηση, νέας γενιάς head up display, αυτόματα προσαρμοζόμενο τιμόνι, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και πολλά ακόμη. Θα προσφέρεται με τρεις διαφορετικές μπαταρίες, εξασφαλίζοντας αυτονομία από 320 έως 550 χιλιόμετρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης