Δεν πέρασαν λίγα 24ώρα από την ανακοίνωση της Mercedes για το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου τετράθυρου GT Coupe στην έκθεση της Γενεύης, στις 6 Μαρτίου και η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τρεις ακόμη teaser φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το ειδικά επεξεργασμένο καμουφλάζ να καλύπτει κάθε εκατοστό του αμαξώματος, η εντυπωσιακή Mercedes AMG GT Coupe ποζάρει μέσα στην αεροδυναμική σήραγγα της εταιρείας, κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Η μάρκα με σήμα το αστέρι δεν θέλησε να αποκαλύψει ακόμη οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μηχανικά μέρη, τις τεχνολογίες ή την σχεδίαση του αυτοκινήτου. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως, το super coupe διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση, τα σπορ χαρακτηριστικά και την αψεγάδιαστη πολυτέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάταξη της καμπίνας είναι τετραθέσια, με τον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους οτιδήποτε επιθυμούν από πλευράς άνεσης και ασφάλειας. Κάτω από το καπό λογικά βρίσκεται ο γνωστός V8 4.0 biturbo κινητήρας, με την απόδοση να κυμαίνεται στους 600 ίππους. Το εντυπωσιακό μοντέλο εξοπλίζεται με κιβώτιο 9 σχέσεων, τετρακίνηση και σύστημα τετραδιεύθυνσης.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης