Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Ο όμιλος Gordon Murray ανακοίνωσε τις νέες κεντρικές και τεχνολογικές εγκαταστάσεις, oi οποίες, θα είναι και η κύρια τοποθεσία κατασκευής του δεύτερου ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου της Gordon Murray Automotive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο της αυτοκίνητο θα ανακοινωθεί πλήρως με παγκόσμιο ντεμπούτο στις 27 Ιανουαρίου. Ο όμιλος δηλώνει ότι πρόκειται για το καλύτερο Supercar GT, το οποίο θα ενταχθεί στην σειρά GMA με τα Τ.50 και Τ.50s

Η Gordon Murray Automotive κατασκευάζει αποκλειστικά σπορ αυτοκίνητα. Το supercar T.50 θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα παραδοθεί σε πελάτες από το 2022. Είναι αδελφή εταιρεία με την Gordon Murray Design και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2017 κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης, με το όνομα «One Formula», το οποίο γιόρτασε τα 50 χρόνια σχεδίασης αυτοκινήτων του Murray.

Ο Professor Gordon Murray, Chairman, Gordon Murray Group, δηλώνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι βέβαιος ότι τόσο το νέο μας Supercar όσο και το νέο μας σπίτι θα αλλάξουν το παιχνίδι στην αυτοκινητοβιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα έχουμε πολλά σημαντικά ορόσημα για την έδρα μας τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά θα είναι στις 27 Ιανουαρίου, όταν θα αποκαλύψουμε το πρώτο αυτοκίνητο Gordon Murray Automotive που θα κατασκευαστεί εκεί. Είμαστε όλοι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε ένα τόσο σημαντικό αυτοκίνητο στον κόσμο σε μόλις τρεις εβδομάδες από τώρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης