Η κορυφαία έκδοση του μικρού μοντέλου της ισπανικής εταιρείας ανανεώθηκε πλήρως, αποκτώντας πιο επιθετική εμφάνιση και ένα πανίσχυρο μοτέρ που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat αντικατέστησε τον 1.4 TSI κινητήρα με τον 1.8 TSI που είδαμε στο Polo GTI. Το μηχανικό σύνολο αποδίδει 192 ίππους και 320 Nm ροπής, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 6,7 δευτερόλεπτα, την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 235 χλμ/ώρα και τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Το ανανεωμένο hot hatch, φέρει επίσης ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο λειτουργιών (comfort – sport) για την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και του κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εξωτερικό αμάξωμα έχουν γίνει κάποιες μικρές αισθητικές αλλαγές, στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν νέες επενδύσεις και χρώματα, με τις ζάντες 17 ιντσών και τα φώτα τεχνολογίας bi-xenon να βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό.

Σημαντικά βελτιωμένο είναι και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Seat Full Link», επιτρέποντας τη σύνδεση με όλες τις συσκευές iOS και Android, την υποστήριξη δεκάδων εφαρμογών, την πρόσβαση στο διαδίκτυο και την πλήρη συμβατότητα με smartphone ή tablet μέσω της λειτουργίας MirrorLink.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης