Η Opel εμπλουτίζει την γκάμα του καινούργιου SUV, προσθέτοντας έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αλουμινένιος 1.6 Puretech κινητήρας αποδίδει 180 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 250 Nm στις 1.750 σ.α.λ. Διακρίνεται για την εύρυθμη λειτουργία, την άμεση απόκριση, τις επιδόσεις και την οικονομική κατανάλωση καυσίμου.

Με αυτό το μοτέρ, το Grandland X επιταχύνει στα 0-100 σε 8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 222 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τις ρεαλιστικές μετρήσεις του προτύπου WLTP είναι στα 5,7 – 5,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 130 – 132 γρ./χλμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφοδιάζεται με προηγμένο σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων με φίλτρο σωματιδίων βενζίνης (GPF) και συμμορφώνεται πλήρως με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6d-TEMP.

Ο κινητήρας θα προσφέρεται σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων και την «Ultimate», η οποία περιλαμβάνει ζάντες 19 ιντσών, ασημί ράγες οροφής, εργονομικά καθίσματα, δερμάτινη ταπετσαρία, premium ηχοσύστημα Denon, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής και πολυάριθμες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού.  

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Grandland X στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης