Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το έκτο κατά σειρά μέλος της σειράς επιδόσεων Ν είναι έτοιμη να παρουσιάσει η κορεατική φίρμα. Το νέο μοντέλο ανήκει στα τετράθυρα coupe και διακρίνεται για τον εκλεπτυσμένο δυναμισμό και την απολαυστική οδική συμπεριφορά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το Elantra N, όπως ανακοίνωσε η Hyundai μέσω δύο teaser φωτογραφιών. Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει στην Ευρώπη.

Αν η ζήτηση είναι αυξημένη, θα έρθει και στην Ευρώπη. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, φέρει σπορ bodykit που περιλαμβάνει μεγάλες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, διαχύτη, σταθερή πτέρυγα, ενισχυμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και κόκκινες λεπτομέρειες σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Elantra N ακολουθεί τη φιλοσοφία των i30 N, i30 Fastback N, Veloster N, i20 N και Kona N. Τροφοδοτείται από τον γνωστό δίλιτρο turbo κινητήρα, ο οποίος στη βασική έκδοση αποδίδει 250 ίππους και στην Performance 280 ίππους. Το μοτέρ συνδυάζεται είτε με μηχανικό εξάρι κιβώτιο είτε με το αυτόματο 8 σχέσεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο μικρό SUV της Hyundai έφτασε στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει;

290 ίπποι και κορυφαίες επιδόσεις για το Hyundai Kona N

Με 204 ίππους το Hyundai i20 N

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης