Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Ευχάριστα νέα επιφυλάσσει σε όλους τους funs της κατηγορίας των hot hatches η ΒΜW, καθώς ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις στην ισχυρή έκδοση M135i xDrive. Οι αλλαγές στο γερμανικό μοντέλο αφορούν τη διαφορετική ρύθμιση του camber του μπροστινού άξονα και το νέο σύστημα ανάρτησης, με βελτιωμένα ελατήρια και αμορτισέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι επεμβάσεις της εταιρείας εστιάζονται μόνο σε αυτούς τους τομείς, η εταιρεία υποστηρίζει πως το αυτοκίνητό της έχει βελτιώσει σημαντικά την οδική του συμπεριφορά. Ειδικότερα αναφέρει καλύτερη τοποθέτηση στις στροφές, βελτιωμένη αίσθηση στο τιμόνι και πιο έντονα συναισθήματα για το χρήστη.

Η BMW υπόσχεται ακόμα πιο σπορ οδική συμπεριφορά για την M135i xDriveH αυξημένη πρόσφυση επιτρέπει στον οδηγό να ανακαλύψει περαιτέρω τα περιθώρια της M135i xDrive, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη, όταν στρίβει με υψηλές ταχύτητες. Η BMW ισχυρίζεται ακόμη, πως το αυτοκίνητο προσφέρει σπορτίβικο ήχο χάρη στο νέο σύστημα των διπλών εξατμίσεων.

Τετρακίνηση, κινητήρας turbo 306 ίππων και αξιοζήλευτες επιδόσειςΚάτω από το καπό της BMW M135i xDrive, βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος 2λιτρος 4κύλινδρος κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη γνωριμία με τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer

Η BMW υπόσχεται… cool cruising με τις νέες εκδόσεις της R18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης