Ένα εντυπωσιακό SUV θα λανσάρει το 2013 η Tesla, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ανέσεις, επιδόσεις και αυτονομία που φθάνει τα 435 χιλιόμετρα. Το νέο μοντέλο ονομάζεται Model X είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις. 

Το αμερικανικό SUV ξεχωρίζει για την σχεδίαση του, με τις πίσω πόρτες να ανοίγουν προς τα πάνω και το αμάξωμα να χαρακτηρίζεται από τις μυώδεις και καμπύλες γραμμές. Στο εσωτερικό, η άνεση και η πολυτέλεια κάνουν τη διαφορά, με την οθόνη αφής στο κέντρο να είναι 17 ιντσών. Η καμπίνα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, φιλοξενώντας έως 7 άτομα, έχοντας χώρο για αποσκευές ακόμα και στο εμπρός τμήμα, χάρη στην απουσία κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι διαθέσιμο με δύο πακέτα μπαταριών 60 και 85 kWh, με την αυτονομία με μια μόνο φόρτιση να αγγίζει τα 33 και 435 χιλιόμετρα, αντίστοιχα. Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο πάτωμα, με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, με τα 0-100 να έρχονται σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα στην κορυφαία έκδοση. Στην αγορά των ΗΠΑ, η τιμή του θα ξεκινά από 60.000 δολάρια και θα φθάνει έως και 90.000, στις πλουσιότερες εκδόσεις.

Δείτε εδώ το Χ Model

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης