Ο μέχρι πρότινος διευθυντής της Fiat Chrysler Automobiles σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, Arnaud Leclerc, προάγεται στη θέση του CEO της Alfa Romeo Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ιταλοαμερικανικού ομίλου ενέκρινε την αλλαγή στην ηγεσία της ιστορικής φίρμας από το Μιλάνο, με τον κύριο Leclerc να αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα επιβλέπει όλες τις λειτουργίες της εταιρείας στις παραπάνω περιοχές και θα αναφέρεται στον επικεφαλής της FCA, Pietro Gorlier, όπως και στον επικεφαλής της Alfa Romeo παγκοσμίως, Tim Kuniskis.

«Είμαι ευτυχής που αναλαμβάνω την ευθύνη για ένα τόσο δημοφιλές και ιστορικό σήμα. Φέτος γιορτάζουμε τα 110 χρόνια από την ίδρυση της Alfa Romeo. Το 2021 θα είναι συναρπαστικό, καθώς θα προσφέρουμε την Tonale και θα παραδώσουμε στους τυχερούς πελάτες τις περιορισμένης παραγωγής GTA και GTAm» δήλωσε Arnaud Leclerc.

Όσο για την πανδημία, είπε: «Έχουμε επικεντρώσει όλη την προσοχή μας. Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες. Εργαζόμαστε καθημερινά με την ομάδα διαχείρισης, τους προμηθευτές και όλους τους συνεργάτες προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες σε ό,τι χρειαστούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης