Το πιο εμπορικό μοντέλο της Alfa Romeo ανανεώθηκε εκ νέου, ενισχύοντας περαιτέρω τα δυναμικά του χαρακτηριστικά και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ιταλοί προχώρησαν σε ακόμη μία αναβάθμιση της Giulietta, τοποθετώντας turbo κινητήρες προδιαγραφών Euro6D, νέα χρώματα στο εξωτερικό αμάξωμα, νέα σχέδια ζαντών, διαχύτη, επενδύσεις, διακοσμητικά και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις, περιλαμβάνοντας στη φαρέτρα του από σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist έως σύστημα D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, επενδύσεις Alcantara, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και τις τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση της ανανεωμένης Giulietta φροντίζουν οι κινητήρες 1.4ΤΒ απόδοσης 120 ίππων και 215 Nm ροπής, 1.6 JTDM με 120 ίππους και 320 Nm ροπής και 2.0 JTDM. Ο τελευταίος εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce, αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Τα άλλα δύο μοτέρ συνεργάζονται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με το αυτόματο.

Το λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulietta θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έκθεση της Γενεύης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης