Στο πλαίσιο των εγκαινίων του Casa Seat, η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας της νέας μάρκας αστικής κινητικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Seat MÓ και ουσιαστικά πρόκειται για ένα brand που θα καθοδηγήσει τη στρατηγική αστικής κινητικότητας της εταιρείας, εστιάζοντας σε προϊόντα και υπηρεσίες μικροκινητικότητας.

Τα πρώτα μοντέλα της μάρκας είναι τα eScooter 125 και eKickscooter 65, δύο αμιγώς ηλεκτροκίνητα δίτροχα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των κατοίκων των μεγαλουπόλεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο προορίζεται αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση. Τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 9kW που ισοδυναμεί με μία μοτοσικλέτα 125 κ.εκ. και παράγει ροπή 240 Nm. Η μπαταρία χωρητικότητας 5,6kWh προσφέρει αυτονομία 125 χιλιομέτρων με μία φόρτιση, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 95 χλμ./ώρα και τα 0-50 έρχονται σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει τρία προφίλ οδήγησης (City, Sport και Eco) και μία όπισθεν για εύκολους ελιγμούς, εξοπλίζεται με 2 θύρες USB, θήκη αποθήκευσης δύο κρανών και θήκη τηλεφώνου.

Το MÓ eKickScooter 65 από την άλλη απευθύνεται σε όλους τους πελάτες. Έχει εμβέλεια 65 χιλιομέτρων, μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ./ώρα και ισχύ 350 W. Διακρίνεται για την ευελιξία και την απόδοσή του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης