Η Toyota παρουσίασε μία ολοκαίνουργια έκδοση της Corolla με εμφάνιση που παραπέμπει σε crossover και χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν οι «δραστήριοι» οικογενειάρχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Corolla TREK βασίζεται αποκλειστικά στο αμάξωμα Touring Sport και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων Trek Bicycle. 

Διακρίνεται για πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, τις ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου, τις ζάντες 17 ιντσών, τα LED φωτιστικά σώματα, τα φιμέ πίσω τζάμια και το λογότυπο TREK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 20 χλστ. επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές με ασφάλεια. Επίσης, στην οροφή μπορούν να τοποθετηθούν δύο ποδήλατα χάρη στις ενσωματωμένες ράγες με τις βάσεις υποδοχής.

Στην καμπίνα έχουν τοποθετηθεί ξύλινα διακοσμητικά και το λογότυπο TREK, καθώς και νέες επενδύσεις σε καφέ απόχρωση. Η έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων και η μεγάλη ψηφιακή οθόνη στην κονσόλα βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό, όπως και το πακέτο ασφαλείας Safety Sense που περιλαμβάνει πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Όσον αφορά στους κινητήρες, συναντάμε τον 1,2 turbo βενζίνης με τους 116 ίππους και τα υβριδικά σύνολα 1.8 και 2.0 λίτρων απόδοσης 122 και 178 ίππων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης