Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Genesis κάνει all in στο νέο πολυτελές σεντάν της G90, δείχνοντας πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην δημοσιότητα έδωσε η κορεάτικη φίρμα φωτογραφίες του νέου της πολυτελούς σεντάν, μετά από μεγάλη περίοδο δοκιμών αλλά και teaser σχεδίων. Η σχεδιαστική του ταυτότητα είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει από τα τελευταία μοντέλα της Genesis με την επιβλητική γρίλια αλλά και τους εκλεπτυσμένους προβολείς να είναι τα highlights. 

Φυσικά όπως επιβάλλει η εποχή, οι χειρολαβές είναι κρυμμένες ενώ οι ζάντες 20 ιντσών διαθέτουν ένα υπερβολικά αγριεμένο ύφος για το σύνολο. Στο πίσω μέρος, τα πράγματα γίνονται ελαφρώς πιο σπορτίφ, με την ενιαία LED γραμμή και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης να δυναμιτίζουν το σύνολο, τόσο όσο πρέπει.

Καθώς το αυτοκίνητο απευθύνεται σε vip ιδιοκτήτες, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμο και με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 190χλστ. ώστε οι πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στις διαδρομές ή τα επαγγελματικά τους ταξίδια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρία δεν δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό, ούτε προχώρησε σε στοιχεία σχετικά με τους προσφερόμενους κινητήρες, όμως επειδή πρόκειται για τη νέα της ναυαρχίδα, υποθέτουμε πως θα κάνει αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας.Θεωρείτε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μία αξιόλογη εναλλακτική απέναντι στην γερμανική κυριαρχία των πολυτελών σεντάν;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης