Η νέα μάρκα υψηλών επιδόσεων του Volvo Car Group, παρουσίασε επίσημα το πρώτο μοντέλο της γκάμας της, έστω και σε μορφή προ-παραγωγής, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα, ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Polestar 1 ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών Gran Tourer Coupe 2+2 θέσεων και αναμένεται στην αγορά το 2019. Το υβριδικό αυτοκίνητο των 600 ίππων αποτελεί ορόσημο για το μέλλον της φίρμας. Οι Σουηδοί, σκοπεύουν να θέσουν νέα πρότυπα όσον αφορά στα οχήματα υψηλών επιδόσεων, ακολουθώντας παράλληλα μία στρατηγική μάρκετινγκ που εστιάζει στον πελάτη.

Η Polestar δεν θα υιοθετήσει το σημερινό παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας. Θα δέχεται αποκλειστικά παραγγελίες online και τα μοντέλα της θα προσφέρονται με συνδρομή δύο ή τριών χρονών και μηδενική προκαταβολή. Η συνδρομή θα έχει χαρακτήρα all-inclusive και θα περιλαμβάνει επίσης, υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης, καθώς και ενοικίαση εναλλακτικών οχημάτων από την γκάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στη συνδρομή με σταθερή χρέωση, ο πελάτης θα μπορεί να απολαμβάνει ένα αυτοκίνητο της Polestar απροβλημάτιστα και με τη μέγιστη δυνατή ελευθερία. Αυτό διευκολύνεται περαιτέρω και με τη χρήση της τεχνολογίας Phone-As-Key. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μοιραστεί ένα ψηφιακό κλειδί με ένα τρίτο άτομο και, επιπλέον, ενεργοποιεί την πρόσβαση σε μια σειρά από άλλες κατά παραγγελία δυνατότητες. Αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης εξασφαλίζει ότι ο πελάτης δεν θα χρειαστεί να εστιάζει παρά μόνο στην απόλαυση της οδήγησης.

Οι παραγγελίες και η διαμόρφωση των μοντέλων διεκπεραιώνονται online, μέσω μίας εφαρμογής της Polestar ή ενός online portal. Ωστόσο, εναλλακτικά, θα δημιουργηθεί και ένα δίκτυο από χώρους (Polestar Spaces) ανά τον κόσμο, όπου οι πελάτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα και τη μάρκα.

Για όποιον ενδιαφέρεται, οι προ-παραγγελίες για το νέο Polestar 1 έχουν ήδη ανοίξει.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης