Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μοντέρνο, σύγχρονο τεχνολογικά, σπορτίφ και αποδοτικό. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καινούριου HR-V, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 18 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες του αυτοκινήτου, όπου απεικονίζονται το πίσω τμήμα του αμαξώματος και το όνομα του υβριδικού συνόλου. Όπως βλέπουμε, το compact SUV των Ιαπώνων υιοθετεί μια πιο δυναμική αισθητική που τονίζεται από την έντονη κλίση της οροφής, τη διακριτική πτέρυγα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και τις κρυμμένες πίσω χειρολαβές.

Για την κίνηση φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο η Honda αποκαλεί e:HEV. Πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο σύνολο που φοράει το Jazz, συνδυάζοντας τον 1.5 i-VTEC κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Η απόδοσή του λογικά ξεπερνά τους 109 ίππους -τόσους έχει το Honda Jazz- προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και συγχρόνως χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ριζικά ανανεωμένο αναμένεται να είναι και το εσωτερικό, περιλαμβάνοντας ψηφιακές οθόνες με πολλαπλές εφαρμογές και λειτουργίες συνδεσιμότητας, καλύτερης ποιότητας υλικά στις επιφάνειες και περισσότερους χώρους.

 

Ετοιμάζει νέο S2000 η Honda;

Η βαθμολογία του ηλεκτρικού Honda e στα crash tests

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης