Τσάντες με την υπογραφή του ελαστικού της Mercedes-AMG GT R

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 15:23
Τσάντες με την υπογραφή του ελαστικού της Mercedes-AMG GT R

Είστε λάτρεις των συλλεκτικών τσαντών και λοιπών αξεσουάρ; Σας αρέσει να αγοράζετε προϊόντα με την υπογραφή των κορυφαίων σχεδιαστών και αναζητείτε κάτι ξεχωριστό; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε η Mercedes σας προσφέρει κάτι πρωτοποριακό. 

Η γερμανική φίρμα σε συνεργασία με την Destroy vs Beauty, παρουσίασε μία μοναδική σειρά πολυτελών τσαντών. Διακρίνονται για το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα, το ανώτερης ποιότητας δέρμα και την προσοχή που έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτό που κάνει τη διαφορά ωστόσο, είναι το πραγματικό αποτύπωμα του ελαστικού της Mercedes-AMG GT R. Οι άνθρωποι των δύο γερμανικών εταιρειών, έχουν κοσμήσει την εξωτερική επιφάνεια των τσαντών και αποσκευών με το λιωμένο ελαστικό του υπέροχου supercar.

Η ειδική αυτή σειρά περιλαμβάνει από πορτοφόλια έως θήκη για φορητό υπολογιστή και βαλίτσες. Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της γερμανικής φίρμας ή των επίσημων καταστημάτων και το κόστος ξεκινά από 179 ευρώ και φθάνει έως τα 679 ευρώ.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 15:23