Η νέα γενιά της μπερλίνας της γερμανικής φίρμας, ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και πρωτοποριακά συστήματα, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιζητούν από ένα αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το A8 απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που χρησιμοποιούν σοφέρ. Το πολυτελές μοντέλο της Audi είναι πλήρως εξοπλισμένο από κάθε πλευρά, διαθέτοντας high tech λύσεις. Ανάμεσα σε αυτές, είναι το νέο ηχοσύστημα της Bang & Olufsen που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το αυτοκίνητο.

Έχει τρισδιάστατο ήχο 3D Advanced Sound System με ενισχυτή 1.920 Watt, διαθέτει επεξεργαστή ψηφιακού σήματος και 23 επαναστατικά ηχεία σε όλη την καμπίνα, παράγοντας ήχο αντάξιο ενός live κονσέρτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις ο οδηγός ανοίξει την πόρτα, το αυτοκίνητο τον υποδέχεται με μία χαρακτηριστική σύντομη μελωδία, που έχει γραφτεί ειδικά για το Α8, προσαρμόζοντας ανάλογα και τον φωτισμό περιβάλλοντος. Στο ταμπλό υπάρχουν δύο tweeter που επεκτείνονται ηλεκτρικά, με την τεχνολογία Acoustic Lens της Bang & Olufsen να διανέμει τον ήχο σε οριζόντια ακτίνα 180 μοιρών.

Οι επιβάτες πίσω, μπορούν να ρυθμίσουν τα μπάσα, τα πρίμα και την ένταση των subwoofer, ενώ υπάρχει και λειτουργία για κινηματογραφικές ταινίες (Movie Set).

Διαβάστε επίσης: Το νέο Audi A8 κάνει τα πάντα!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης