Δύο νέα premium προϊόντα ήχου τα οποία θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της μουσικής δημιούργησε η φημισμένη βρετανική φίρμα σε συνεργασία με τη Naim Audio και τη Focal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικοί σχεδιασμού και ήχου από τις τρεις εταιρείες σχεδίασαν και εξέλιξαν από κοινού ένα ασύρματο σύστημα ηχείων «Naim for Bentley Mu-so Special Edition» και τα ακουστικά «Focal for Bentley Radiance».

Αμφότερα είναι εμπνευσμένα από την αισθητική των μοντέλων της Bentley και συγκεκριμένα από την εκθαμβωτική Mulliner Bacalar και το πρωτότυπο EXP 100 GT. 

Το ασύρματο σύστημα ηχείων «Naim Mu-so for Bentley Special Edition» είναι μια μοναδική έκδοση της πολυβραβευμένης σειράς Mu-so.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρει αυθεντική εμπειρία ήχου σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία streaming μουσικής, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ευχάριστη χρηστικότητα και δυνατότητα αναμετάδοσης του ήχου της τηλεόρασης.

Η συσκευή διαθέτει ξύλινο φινίρισμα, που θυμίζει τις αυθεντικές ξύλινες επενδύσεις στο εσωτερικό της καμπίνας των μοντέλων της Bentley. Είναι κατασκευασμένη από το Ayous, ένα βιώσιμο αφρικανικό σκληρό ξύλο και η ψήκτρα είναι ανοδιωμένη από χαλκό.

Μια ακρυλική πλίνθο σε καπνισμένη όψη, η γρίλια ηχείων με σπείρωμα από χαλκό και το χαρακτηριστικό μοτίβο πλέγματος της Bentley, που περιβάλλει το ρυθμιστικό έντασης ήχου, το οποίο φωτίζεται με την αφή, ολοκληρώνουν την εικόνα.

Tα ακουστικά Radiance από την άλλη δημιουργήθηκαν στη Γαλλία. Είναι σχεδίασης κλειστού τύπου, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες Focal, τα υλικά υψηλής ποιότητας και την ηχητική υπογραφή του Naim Mu-so.

Τα μαξιλαράκια που περιβάλλουν το αυτί είναι φτιαγμένα από απαλό αναπνέον δέρμα Pittards. Οι χάλκινες πινελιές παραπέμπουν στο EXP 100 GT, ενώ και εδώ επαναλαμβάνεται το μοτίβο πλέγματος, σε διάφορα σημεία και επιφάνειες των ακουστικών.

Τα αποκλειστικά αυτά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο, με την τιμή για το «Naim Mu-so for Bentley Special Edition» να ορίζεται τα 1.999€ και για το «Focal for Bentley Radiance» στα 1.300€.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης