Τη δυνατότητα να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα από τα επαγγελματικά ή επιβατικά οχήματα της γκάμας της με τους πιο προνομιακούς όρους προσφέρει στους πελάτες η Ford Motor Ελλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του προγράμματος «Ford Hybrid Business Weeks», η εταιρεία προσφέρει απτές λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν το λειτουργικό κόστος του στόλου τους, παρέχοντας εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο και μεγάλα οφέλη.

Το πρόγραμμα έχει ισχύ έως και τις 30 Ιουνίου. Υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες Ford Lease, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των Ford Hybrid Business Weeks, η Ford Lease έχει αναπτύξει μοναδικές προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης για επιλεγμένα μοντέλα Ford, όπως φαίνεται στα παρακάτω παραδείγματα:

Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών To πρόγραμμα έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου.οχημάτων.

Σε αυτή την περίπτωση, οι πελάτες απολαμβάνουν χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40%, εξόφληση σε 12 έως και 60 μήνες, αλλά και μοναδικά προγράμματα συντήρησης Ford Protect για να έχουν σε πλήρη έλεγχο το κόστος σέρβις, τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματος.

 

Παραδείγματα αγοράς:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ford καλεί τον κόσμο να βοηθήσει στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου

Τι κοινό έχει το Ford Maverick με το Fiesta ST;

Το No1 plug-in υβριδικό SUV της Ευρώπης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης