Μια ιδιαίτερη έκδοση του δημοφιλούς pick-up, η οποία διακρίνεται για την εξατομικευμένη εμφάνιση και τα off-road χαρακτηριστικά, θα λανσάρει στην αγορά η «μπλε οβάλ» φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται το Ranger Thunder, ένα σπέσιαλ φορτηγάκι που βασίζεται στην έκδοση «Wildtrak», αλλά έχει ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα χάρη στην γκρι απόχρωση «Sea Grey» του αμαξώματος, τη μάσκα «Black Ebony», το κόκκινο λογότυπο «Thunder» στο πλάι και το πίσω τμήμα, την κόκκινη λωρίδα στο roll bar της καρότσας, τα LED φώτα και τις σκουρόχρωμες ζάντες 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, τα υψηλής ποιότητας υλικά στο ταμπλό και στις επιφάνειες των θυρών, το γυαλιστερό διακοσμητικό μπροστά από τον συνοδηγό και η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το pick-up της Ford τροφοδοτείται από τον δίλιτρο twin turbo diesel κινητήρα απόδοσης 213 ίππων και 500 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με τον κύκλο WLTP να είναι στα 9,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 239 γρ./χλμ.

Το Ranger Thunder θα διατεθεί σε μόλις 4.500 μονάδες σε όλη την Ευρώπη. Από αυτά, τα 1.400 αντίτυπα προορίζονται για την αγορά της Βρετανίας με την τιμή να ορίζεται στις 32.965 λίρες χωρίς τους φόρους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος     

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης