Το διάσημο μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός, Cara Delevingne, επιλέχθηκε από τη Volkswagen προκειμένου να προωθήσει εμπορικά το νέο και άκρως ενδιαφέρον compact SUV της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το T-Cross είναι ένα σύγχρονο αισθητικά αυτοκίνητο, με νεανικά χαρακτηριστικά, κομψή καμπίνα που συνδυάζει τις ευελιξία με τις high-tech τεχνολογίες, εντυπωσιακό πρακτικό πορτμπαγκάζ και αποδοτικούς κινητήρες.

Η πανέμορφη Βρετανίδα από την άλλη είναι μία πολυτάλαντη Βρετανίδα που ασχολείται εκτός των παραπάνω, με τη μουσική τη φωτογραφία, το μποξ και το σέρφινγκ.

Με απλά λόγια, πρόκειται για το ιδανικό πρόσωπο, μιία γυναίκα που ταιριάζει στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, το T-Cross προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.0 TSI απόδοσης 96 και 115 ίππων και τον 1.6 TDI με τους 95 ίππους.

Τα μοτέρ συνδυάζονται ανάλογα με την έκδοση είτε με μηχανικό κιβώτιο είτε με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG. Η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εξοπλιστικών πακέτων (Life και Style).

Οι τιμές ξεκινούν από 17.400 ευρώ για τη βασική έκδοση 1.0 TSI Life με τους 95 ίππους και από €18.850 ευρώ για την έκδοση με τους 115 ίππους. Όσο για τον diesel, κοστίζει λίγο πάνω από €20.000 ευρώ.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του T-Cross

 

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης