Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πόσο πιο επιβλητική και γρήγορη μπορεί να γίνει μία Mercedes-AMG G 63; Η Brabus έχει την απάντηση και την παρουσιάζει με μεγάλη περηφάνια, όπως και κάθε άλλο της μοναδικό δημιούργημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα η γερμανική εταιρία μετέτρεψε το premium σύνολο σε Pick-Up βαφτίζοντας το P 900 Rocket και δίνοντας του νέο μπροστινό σπλίτερ, επιβλητικό πίσω διαχύτη, καπό από νέο υλικό αλλά και 24άρες ζάντες Brabus Monoblock Z Platinum Edition.

Εκτός όμως από τον χώρο φόρτωσης και τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Brabus «πείραξε», όπως συνηθίζει άλλωστε, και το μηχανικό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα τα 4λτ. του V8 κινητήρα γίνανε 4.5λτ. και η ιπποδύναμη εκτινάχθηκε στα 900 άλογα από 585, όπως και η ροπή που τρομοκρατεί στα 1.250 Nm, με την εταιρία να την περιορίζει στα 1.050. 

Επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου, αναβαθμισμένα turbo, νέο σύστημα εξάτμισης και μεγαλύτερος κυβισμός, επιτρέπουν στο σύνολο βάρους 2.720 κιλών να πετυχαίνει επιτάχυνση 0-100 σε 3.7 δευτ. και τελική ταχύτητα στα 280χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, το εξωτερικό γκρι χρώμα (μπορείτε βέβαια να το παραγγείλετε σε άλλο χρώμα) έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο εσωτερικό που κοσμείται από κόκκινες ραφές και λεπτομέρειες, ενώ το παρών δίνουν και στοιχεία από ίνες άνθρακα, σε ένα εσωτερικό άκρως hi-tech και premium.

Η Brabus θα κατασκευάσει μόλις 10 P 900 Rocket με την τιμή να καθορίζεται στα 650.000 ευρώ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης