Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Την πιο σπέσιαλ έκδοση του κορυφαίου sport coupe λάνσαρε στην αγορά η βαυαρική φίρμα. Έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Ronnie Fieg, ιδρυτή της Kith, και μόλις 150 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα την κάνουν δική τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιορισμένης παραγωγής M4 Competition x Kith έχει εμπνευστεί από την ενέργεια και τον παλμό του επιδραστικού streetwear brand. Απευθύνεται σε ένα νέο target group και είναι βαμμένη σε ένα ματ μαύρο χρώμα που αναδεικνύει τον δυναμισμό και την υπεροχή του αυτοκινήτου.

Το σήμα M4 Competition στο καπό έχει αντικατασταθεί από ένα μαύρο λογότυπο της Kith με ρίγες BMW M στο ίδιο στυλ. Το λογότυπο εμφανίζεται και σε φωτεινή μορφή κάτω από τα προσκέφαλα των μπάκετ καθισμάτων M Carbon, ενώ η επιγραφή Kith είναι χαραγμένη στο μαύρο δέρμα των προσκέφαλων και στην κεντρική κονσόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σήμα της Kith βρίσκεται στο καπό, την οροφή, το πορτμπαγκάζ και το τιμόνι, κάτι το οποίο επέτρεψε για πρώτη φορά η εταιρεία από το Μόναχο. 

Οι σφυρήλατες ζάντες σε απόχρωση «Jet Black» διαστάσεων 19 ιντσών μπροστά και 20 πίσω, τα φρένα M Compound με τις κόκκινες δαγκάνες και η οροφή από ανθρακονήματα περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά τρίχρωμα μπάκετ καθίσματα M Carbon με την επένδυση Merino και τη λέξη Kith αποτυπωμένη ανάγλυφα στα προσκέφαλα, τα εξατομικευμένα διακοσμητικά στο ταμπλό, το αποκλειστικό έμβλημα με τις λωρίδες BMW M στην κεντρική κονσόλα και το φωτιζόμενο M σήμα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές. Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος τρίλιτρος M TwinPower Turbo κινητήρας απόδοσης 510 ίππων και 650 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω του αυτόματου M Steptronic κιβωτίου 8 σχέσεων με λειτουργία Drivelogic.

Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 3,9 δευτερόλεπτα και τα 200 χλμ./ώρα έρχονται σε περίπου 12,5΄΄. Εκτός από την κλασική πίσω κίνηση, η M4 Competition x Kith διατίθεται κατόπιν παραγγελίας με σύστημα τετρακίνησης «M xDrive all-wheel drive».

Οι παραδόσεις της ειδικής έκδοση της M4 στους τυχερούς πελάτες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης