Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί κάποτε αυτό το Learjet 35 να «έσκιζε» τους ουρανούς, πλέον είναι έτοιμο να τους προσπεράσει όλους στην εθνική οδό. Το Limo Jet όπως βαφτίστηκε, κατασκευάστηκε από την Exotic Coach το 2000 και πλέον πωλείται από έναν αντιπρόσωπο της Mitsubishi (άγνωστο το πως κατέληξε στα χέρια του) στην τρομερή τιμή των 3.5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απίθανη μετατροπή του από Jet σε limo, χρειάστηκαν πάνω από 40.000 ώρες εργασίας σε 12 χρόνια και περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια σε υλικά και έρευνα.  Πλέον, βάζει πωλητήριο για τρίτη φορά, έχοντας ανανεωθεί εκ νέου, με την πρότερη τιμή του να ήταν στα 600.000 δολάρια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το όχημα είναι πολυτελέστατο καθώς ο εσωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί με κεντρικό σαλόνι – καναπέ, όπως στις μεγάλες λιμουζίνες, με ανέσεις όπως ψυγείο, τηλεοράσεις και ένα απίστευτο ηχοσύστημα που έχει αντικαταστήσει τους προωθητήρες του Jet. Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του ολοκληρώνεται από τα πολύ ακριβά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, τον ambient φωτισμό, ενώ φυσικά για την απόλυτη Jet limo εμπειρία θα χρειαστεί ένας «πιλότος» αλλά και αεροσυνοδοί.

Το χρώμα του είναι ειδικό και ονομάζεται Dark Candy Red την ώρα που οι τροχοί είναι 28 ίντσες, με τον τωρινό ιδιοκτήτη να αναφέρει πως μπορεί να το παραδώσει σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη επιθυμεί ο νέος αγοραστής.  Να σημειώσουμε πως αποτελεί το μοναδικό Jet-limo με άδεια κυκλοφορίας για τον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης