Η φημισμένη βρετανική φίρμα κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, συνηθίζει να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της, εξατομικευμένες σύμφωνα τα γούστα των πελατών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Phantom που παρουσιάστηκε σε ιδιωτική εκδήλωση των μελών της Rolls-Royce στο Oxfordshire, είναι πραγματικά ξεχωριστή. Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει στο χώρο αποσκευών ειδικό kit για κονιάκ, με σπάνια μπουκάλια, κρυστάλλινα ποτήρια και σετ από μαχαιροπήρουνα.

Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του special event «Cars and Cognac» που πραγματοποιήθηκε στο Soho Farmhouse, ένα παλιό αγρόκτημα το οποίο έχει μετατραπεί σε ιδιωτική λέσχη. Ένας επαγγελματίας μπάρμπαν σέρβιρε στα μέλη της λέσχης εξαιρετικής ποιότητας κονιάκ, ενώ ένας σεφ ανέλαβε να ικανοποιήσει τα ακριβά γευστικά γούστα τους με μενού υψηλής γαστρονομίας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Rolls-Royce, Julian Jenkins, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν οδήγησε μετά. Όλοι μεταφέρθηκαν στην οικία τους με σοφέρ. Αυτή η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις συνήθειες των πελατών, αναδεικνύοντας το πάθος και την σπάνια σχέση που έχει η μάρκα με τα εκλεκτά μέλη της RR.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης