Οι διοργανωτές του σημαντικότερου σαλονιού αυτοκινήτου των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι η NAIAS αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής και από το 2020 θα πραγματοποιείται τον Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «North American International Auto Show» που φιλοξενείται στο Ντιτρόιτ, διεξάγεται παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Ωστόσο, από τη μεθεπόμενη χρονιά θα ξεκινά στις 8 Ιουνίου και θα διαρκεί 10 ημέρες.

Η NAIAS θα αναβαθμιστεί ριζικά, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, περιλαμβάνοντας εντυπωσιακά περίπτερα, τεχνολογίες 3D, πρωτοποριακά σκηνικά και ενεργή συμμετοχή του κοινού στις εκδηλώσεις. Παράλληλα, θα περιοριστούν σημαντικά τα κόστη. Στόχος των διοργανωτών, είναι να προσελκύσουν εκ νέου τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες και η έκθεση να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, στην NAIAS του 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως τις 27 Ιανουαρίου, δεν θα συμμετάσχουν οι Audi, Aston Martin, BMW, Mercedes, Bugatti, Lamborghini, Ferrari Mazda, Mini, Mitsubishi, Maserati, Jaguar, Land Rover, Tesla και Volvo.

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως, την εφετινή έκθεση του Ντιτρόιτ επισκέφθηκαν περισσότεροι από 5.000 δημοσιογράφοι από κάθε γωνιά της γης και 809.161 λάτρεις των τεσσάρων τροχών, ενώ πραγματοποιήθηκαν 69 παγκόσμιες πρεμιέρες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης