Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά το plug-in hybrid όχημά τους, προσφέρει η σουηδική φίρμα στους πελάτες της μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής «Volvo on Call».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία εμπλούτισε την εφαρμογή με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών, ενθαρρύνοντας τους οδηγούς των plug-in υβριδικών Volvo να φορτίζουν και να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους στο ηλεκτρικό πρόγραμμα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει μετρήσεις για την απόσταση που έχουν καλύψει στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα, καθώς και για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου. Σύντομα θα μπορούν να βλέπουν την επίπτωση που έχει ο τρόπος οδήγησής τους στο ανθρακικό (CO2) τους αποτύπωμα, ενώ θα εκτιμά και το κόστος εξοικονόμησης καυσίμου που προκύπτει από την οδήγηση στο EV πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα μοντέλα Volvo Recharge που παραγγέλλονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και πληρούν τις προϋποθέσεις επιδότησης ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρεία για 12 μήνες, η πλατφόρμα θα ενημερώνει επίσης για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που έχει πραγματοποιηθεί, καθώς και για το ποσό της επιδότησης που αντιστοιχεί σε αυτή.

Οι νέες λειτουργίες του «Volvo on Call» προσφέρονται για όλα τα plug-in υβριδικά μοντέλα που διατέθηκαν μετά το 2015 σε όλες τις χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, κάθε μοντέλο στην γκάμα της Volvo περιλαμβάνει μια επιλογή Recharge, από το XC40 και τα μοντέλα της σειράς 60 έως τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το XC90.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης