Με τιμές που ξεκινούν από 9.990 ευρώ, όφελος έως 4.000€, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ισάριθμα έτη δωρεάν οδική βοήθεια, η Fiat κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου της γκάμας της πιο συμφέρουσα από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος «FIAT Always On», η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει τα παραπάνω προνόμια στους υποψήφιους αγοραστές. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτα, καθώς και τις νέες υβριδικές εκδόσεις των 500 και Panda.

Παράλληλα, η Fiat προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Το ονομάζει «All-Inclusive» και σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα οχήματα, σε πλήθος εκδόσεων και χρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα αποτελείται από μεταχειρισμένα έως ενός έτους και έως 19.000 χλμ., με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση και υπηρεσία οδικής βοήθειας έως το 2024. Κάθε αυτοκίνητο φέρει βιβλίο service, έχει απολυμανθεί και έχει περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους. Επίσης τα τέλη κυκλοφορίας είναι πληρωμένα.

Όποιος επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat και στις σχετικές ιστοσελίδες FIAT Always On και Fiat All-Inclusive.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης