Το ταχύτερο επταθέσιο SUV βρίσκεται προ των πυλών, με την τσεχική φίρμα να δίνει στη δημοσιότητα μία σειρά νέων teaser φωτογραφιών και να ανακοινώνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε η Skoda, το Kodiaq RS, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου, φέρει στον βασικό εξοπλισμό ζάντες 20 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης και full LED φωτιστικά σώματα.

Επίσης, δεν λείπει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit, η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, τα σπορ καθίσματα και το σύστημα «Dynamic Sound Boost», προσαρμόζοντας τον ήχο του κινητήρα ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλέξει ο χρήστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kodiaq RS τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο 2.0 BiTDI πετρελαιοκινητήρα του ομίλου VW. Το μοτέρ αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm ροπής, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Μάλιστα, στη διάσημη πίστα του Nurburgring, η Skoda σημείωσε χρόνο 9 λεπτά και 29,84 δευτερόλεπτα, κάνοντας νέο ρεκόρ στην κατηγορία των επταθέσιων SUV. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η ισχυρότερη diesel που έχει περάσει ποτέ στην παραγωγή η εταιρεία. 

Όλη η γκάμα του Kodiaq


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης