Στο πλαίσιο του φιλόδοξου σχεδίου για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην προσπάθεια να ενθαρρύνει τους οδηγούς να στραφούν προς τα «καθαρά» αυτοκίνητα, η Volvo προσφέρει στους αγοραστές κάθε νέου plug-in υβριδικού μοντέλου επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας για έναν χρόνο.

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες που θα γίνουν έως τις 16 Απριλίου 2020 και αφορά όλες τις plug-in hybrid εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας, μεταξύ των οποίων και το νέο XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιλαμβάνει ανταπόδοση της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια μίας δωδεκάμηνης περιόδου.

Η ανταπόδοση θα υπολογιστεί με βάση τις κιλοβατώρες (kWh) που χρησιμοποιήθηκαν κατά την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια, κατά το διάστημα που θα οριστεί.

Η αξία από την άλλη, θα υπολογιστεί με βάση την τιμή οικιακού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος (χρηματική καταβολή ανά πελάτη = τιμή kWh x kWh που χρησιμοποιήθηκαν από τον πελάτη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανταπόδοση θα πραγματοποιηθεί με βάση την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που πιστοποιείται μέσω της εφαρμογής «Volvo On Call», μετά τη λήξη της περιόδου μέτρησης.

Από τη συγκεκριμένη εφαρμογή, ο οδηγός μπορεί να παρακολουθεί την ενέργεια που καταναλώνει και το κατά πόσο το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στο ηλεκτρικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το δίκτυο Επίσημων Διανομέων ή να πατήσουν εδώ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης