Αν και η κορεατική φίρμα συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά στη νέα γενιά του δημοφιλούς supermini, διέρρευσαν τα πρώτα στοιχεία του μοντέλου.

Στις πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες απεικονίζεται ξεκάθαρα το ταμπλό του αυτοκινήτου με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Νέο είναι και το τιμόνι, ενώ στην κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη οθόνη αφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη σχεδίαση, δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα λόγω του βαρύ καμουφλάζ του αμαξώματος. Το καινούριο i20 διατηρεί τις compact αναλογίες και την αρχιτεκτονική της τωρινής γενιάς, ωστόσο είναι βέβαιο πως έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, εκφράζοντας έναν δυναμισμό και μια νεανικότητα.

Βέβαιες θεωρούνται οι βελτιώσεις στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς και της ποιότητας, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό λογικά θα δούμε τον τρικύλινδρο 1.0 turbo και τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.2 λίτρου. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε ή έξι σχέσεων, καθώς και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Φυσικά δεν θα λείπει η κορυφαία έκδοση i20 N με τον 1.600άρη turbo των 200 ίππων.

Το νέο κορεατικό supermini αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την άνοιξη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης