Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, η γερμανική φίρμα θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και τις προδιαγραφές της νέας γενιάς της ναυαρχίδας της γκάμας της.

Σύμφωνα με τη Mercedes, η καινούρια S-Class θέτει νέα στάνταρ όσον αφορά στην πολυτέλεια, την άνεση και τις high tech τεχνολογίες, ενσωματώνοντας πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης, εξελιγμένη λειτουργία αυτόνομης οδήγησης και προηγμένες οθόνες αφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία W223 φέρει μία επιβλητική μάσκα με χρωμιωμένες γρίλιες, full LED φώτα και μεγάλο προφυλακτήρα. Ωστόσο τη διαφορά κάνει το σύστημα πολυμέσων MBUX. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει δύο νέες ψηφιακές οθόνες με διαφορετική διάταξη από τα συνηθισμένα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Η μία βρίσκεται μπροστά από τον οδηγό και η άλλη στην κεντρική κονσόλα. Είναι τύπου tablet και ενσωματώνει όλες τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, τις εφαρμογές, το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω αυτής, ο οδηγός μπορεί να ελέγξει κάθε λειτουργία του οχήματος εύκολα και γρήγορα. Η οθόνη με διαγώνιο 15-17 ίντσες προβάλλει με εξαιρετική ευκρίνεια κάθε πληροφορία, υιοθετεί στο infotainment τεχνητή νοημοσύνη και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης