Η VW προχωρά στην ανανέωση του «σκαραβαίου», τοποθετώντας πέντε νέους κινητήρες, προδιαγραφών Euro6 και αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Beetle και Beetle Convertible θα διατίθενται με τρεις κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Στη βάση της γκάμας παραμένει ο 1.2 TSI των 105, με τον 1.4 TSI να αποδίδει πλέον 150 ίππους και τον 2.0 TSI να πηγαίνει από τους 210 στους 220 ίππους.

Στους diesel, υπάρχει ο 2.0 TDI με τους 110 ίππους και ο 2.0 TDI με τους 150 ίππους. Ο πρώτος έχει εκπομπές ρύπων στα 112 γρ./χλμ. και ο δεύτερος 119 γρ./χλμ. Για τον 1.6 TDI δεν γίνεται καμία αναφορά, οπότε είναι πολύ πιθανό να καταργηθεί στο συγκεκριμένο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, προστίθεται προαιρετικά το σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης Discover Media με οθόνη 5,8 ιντσών, η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα ανίχνευσης εμποδίου Rear Traffic Alert και σύστημα ελέγχου νεκρής γωνίας Blind Spot.

Τέλος, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών νέων εσωτερικών χρωμάτων σε κόκκινη (Tornado Red), άσπρη (Pure White) και ασημί (Reflex Silver Metallic) απόχρωση.
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης