Έπειτα από την ανανέωση των απλών εκδόσεων της 911 ήρθε η ώρα της αναβάθμισης και των GTS, οι οποίες αναμένονται στην αγορά την άνοιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σημαντικότερη αλλαγή έρχεται από τον κινητήρα, με την Porsche να αντικαθιστά τον ατμοσφαιρικό 3,8 λίτρων με τον εξακύλινδρο turbo χωρητικότητας 3.0 λίτρων. Το νέο μηχανικό σύνολο θα τοποθετηθεί και στις πέντε εκδόσεις, δηλαδή τις Carrera GTS, Carrera Cabriolet GTS, Carrera 4 GTS, Carrera 4 Cabriolet GTS και Targa 4 GTS.

Ο κινητήρας αποδίδει 450 ίππους και 550 Nm ροπής, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη PDK. Οι Carrera GTS και Carrera Cabriolet GTS έχουν κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ οι Carrera 4 GTS, Carrera 4 Cabriolet GTS και Targa 4 GTS είναι τετρακίνητες. Οι επιδόσεις όλων των αυτοκινήτων είναι βελτιωμένες, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς αισθητικής, συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σκουρόχρωμα φώτα και μαύρου χρώματος εισαγωγές αέρα, διαχύτη και απολήξεις της εξάτμισης.

Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα sport καθίσματα με ύφασμα alcantara και δέρμα, το ραμμένο λογότυπο στα προσκέφαλα, τα νέα διακοσμητικά και το μαύρο αλουμίνιο. Το σύστημα Porsche Active Suspension Management (PASM), περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, όπως και το πακέτο Sport Chrono.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία, όποιος αγοράσει μία εκ των ανανεωμένων GTS θα έχει το δικαίωμα δωρεάν δοκιμαστικής οδήγησης για μια μέρα στις εγκαταστάσεις της στο Silverstone.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης