Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έπειτα από την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της νέας γενιάς του compact SUV μοντέλου της γκάμας της, η γερμανική φίρμα παρουσιάζει τις συμβατικές εκδοχές με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Mokka θα είναι διαθέσιμο ως ηλεκτρικό, με βενζινοκινητήρα 1.2 turbo απόδοσης 100 και 130 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό εξάρι κιβώτιο ή το αυτόματο 8 σχέσεων, καθώς και τον 1.5 diesel με τους 110 ίππους και το κιβώτιο έξι σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μοτέρ καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές Euro 6d και διακρίνονται για την υψηλή απόδοση. Επίσης, θα υπάρξει και σπορ έκδοση GS Line με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως κόκκινη «υπογραφή» στα φώτα ημέρας, γυαλιστερό μαύρο στη μάσκα, δίχρωμη οροφή και μαύρη επένδυση οροφής.

Το νέο Mokka εντυπωσιάζει με τις γοητευτικές αναλογίες και τη σχεδιαστική του ακρίβεια, ενώ η συνολικά τολμηρή του εμφάνιση διαμορφώνεται από τους κοντούς προβόλους και το καλοζυγισμένο φαρδύ αμάξωμα. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν το πλήρως ψηφιακό cockpit με τις μεγάλες οθόνες και οι μοντέρνες επενδύσεις.

Ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το πρωτοποριακό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix, την πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, την υποβοήθηση στάθμευσης (automatic park assist), το ενεργό Cruise Control, το σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward collision alert) με αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και ανίχνευση πεζού και τα εργονομικά καθίσματα έξι κατευθύνσεων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης