Ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης, έκανε η δεύτερη γενιά του mini μοντέλου της Chevrolet, η οποία θα λανσαριστεί στις αγορές τους τελευταίους μήνες του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Spark παρότι διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του προκατόχου του, έχει πιο δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση, χάρη στο μυώδες εμπρός τμήμα, την καμπύλη γραμμή στο πλάι, την πτέρυγα στην πίσω πόρτα και την κεκλιμένη γραμμή της οροφής.

Στην καμπίνα, έχουν χρησιμοποιηθεί καλύτερης ποιότητας υλικά, με τις νέες υφασμάτινες επενδύσεις και τα διακοσμητικά, να δίνουν ένα φρέσκο αέρα στο αυτοκίνητο. Μπροστά από το τιμόνι υπάρχει ένας καινούργιος πίνακας οργάνων, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνης αφής 7 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων MyLink.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στην αύξηση του μεταξονίου και του ύψους, οι διαθέσιμοι χώροι στο εσωτερικό είναι μεγαλύτεροι, φιλοξενώντας με άνεση τέσσερις επιβάτες. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τετρακύλινδρος 1.4 Ecotec κινητήρας, απόδοσης 100 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ή με αυτόματο CVT.

Η κατασκευή του νέου Chevrolet Spark  θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ν. Κορέα και θα εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης