Η κορεατική εταιρεία είναι έτοιμη να κάνει δυναμική εμφάνιση στην κατηγορία των mini αυτοκινήτων, με το ανανεωμένο Picanto να έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρό μοντέλο της Kia, ανανεώθηκε τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι κινητήρες. Ο γνωστός ατμοσφαιρικός βενζίνης 1.0 Kappa II, αναβαθμίστηκε και πλέον αποδίδει 78 ίππους και 94 Nm ροπής.

Αυτός που κάνει τη διαφορά όμως, είναι ο καινούργιος 1.0 TCI, απόδοσης 106 ίππων και 137 Nm ροπής. To σύνολο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, οι αλλαγές επικεντρώνονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα με τους νέους προβολείς ομίχλης και το νέο προφυλακτήρα πίσω. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις και χρώματα, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει επτά αερόσακους, σύστημα πλοήγησης και cruise control.

Το ανανεωμένο Picanto αποκαλύφθηκε στη Ν.Κορέα, όπου διατίθεται με το όνομα Morning. Στην Ευρώπη, θα το δούμε μέσα στη χρονιά, πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης