H Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε το δεύτερο υβριδικό μοντέλο της γκάμας, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την τοπική αγορά στις αρχές του επόμενου μήνα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως το XV Crosstrek Hybrid, έτσι και το Impreza Sport Hybrid, συνδυάζει τον δίλιτρο τετρακύλινδρο boxer κινητήρα με ένα ηλεκτροκινητήρα, που είναι ενσωματωμένος στο ειδικά τροποποιημένο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT Lineartronic.

Το ηλεκτρικό μοτέρ λειτουργεί βοηθητικά έχοντας απόδοση 14 ίππων, με τη συστοιχία μπαταριών να είναι τοποθετημένη κάτω από το χώρο αποσκευών. H Subaru δεν έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση, αναφέροντας μόνο πως η μέση κατανάλωση είναι στα 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το σύστημα τετρακίνησης παραμένει στο βασικό εξοπλισμό και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Αισθητικά, διακρίνεται για τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, την πίσω πτέρυγα, τις ζάντες 17 ιντσών και τα φώτα LED εμπρός/πίσω.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα μπλε και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων, η επένδυση Ultrasuede στα καθίσματα και το σύστημα EyeSight.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης