Την λαμπερή Panamera Sport Turismo αξίας 158.000 ευρώ στη Γερμανία, κέρδισε ο επαγγελματίας γκόλφερ Marcel Siem, με ένα απίθανο χτύπημα της μπάλας του γκολφ.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά Porsche European Open που διεξήχθη στο Αμβούργο, η γερμανική φίρμα πραγματοποίησε έναν διαγωνισμό με έπαθλο το υπέροχο πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι συμμετέχοντες ήταν να βάλουν με μία βολή το μπαλάκι στην τρύπα, από μεγάλη απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marcel Siem ήταν ο νικητής, επιτυγχάνοντας το τελειότερο χτύπημα. Έβαλε το μπαλάκι στην 17η τρύπα από απόσταση 170 γυαρδών χωρίς καν αυτό να αγγίξει το έδαφος. Όπως ήταν φυσικό, ο γκόλφερ άρχιζε να πανηγυρίζει, με τον εκπρόσωπο της Porsche να του παραδίδει άμεσα τα κλειδιά του premium wagon υψηλών επιδόσεων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και το 2014, στο πλαίσιο του Nedbank Golf Challenge στη Νότιο Αφρική, ο ίδιος παίκτης είχε αντίστοιχη επίδοση, κερδίζοντας ένα Volvo V40 T5. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως και στις δύο περιπτώσεις, φορούσε ρούχα με την υπογραφή της Mercedes – Benz.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης