Η κορεατική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση του εντυπωσιακού Stinger που ενσωματώνει το σύστημα drift mode.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Stinger GTS θα παραχθεί σε 800 μονάδες και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Τροφοδοτείται από τον V6 3,3 twin turbo κινητήρα απόδοσης 365 ίππων και 510 Nm ροπής. Φέρει αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης D-AWD.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του δύο προγράμματα λειτουργίας (Comfort και Sport), καθώς και το drift mode. Επιλέγοντας το τελευταίο, η δύναμη μεταφέρεται 100% στους πίσω τροχούς, κάνοντας πιο εύκολες και διασκεδαστικές της πλαγιολισθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπάρχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και τα συστήματα Slip Control και Counter Steer Detection, ενισχύοντας τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τα κρατήματα.

Το grand tourer προσφέρεται στο πορτοκαλί χρώμα Federation και περιλαμβάνει ανθρακονήματα σε διάφορα μέρη του αμαξώματος. Στην καμπίνα έχει προστεθεί alcantara και επένδυση σουέτ στην οροφή, ηχοσύστημα Harman Kardon 720 Watt, ηλιοροφή, καθώς και  δερμάτινα καθίσματα.

Οι παραδόσεις του Stinger GTS θα ξεκινήσουν την άνοιξη, με την τιμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να διαμορφώνεται στα 46.500 δολάρια.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης