Το καινούργιο sportcar που εξελίσσεται από κοινού με την BMW Z4 θα παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή, στην έκθεση της Γενεύης, η ιαπωνική φίρμα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Toyota Supra θα γίνει στις 6 Μαρτίου, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του αυτοκινήτου. Διακρίνεται η μεγάλη πίσω πτέρυγα και η ξεχωριστή οροφή με την κλίση στο κέντρο και το μεγάλο τζάμι πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το σπορ διθέσιο όχημα τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων της BMW, απόδοσης 340 ίππων και 450 Nm ροπής. Το μοτέρ συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα.

Επίσης, έγιναν γνωστές και οι διαστάσεις του αυτοκινήτου. Το μήκος είναι 4,38 μέτρα, το πλάτος 1,86μ. και το ύψος 1,29μ., με το βάρος να αγγίζει τα 1.500 κιλά. Όλα τα μηχανικά μέρη προέρχονται από τη βαυαρική μάρκα, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εξωτερικών χρωμάτων (Glacier Silver, Atacama Yellow και Crimson Red).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης