Tην υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, μία ιδιαίτερα διαδεδομένη μέθοδο στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εφαρμόζει πλέον η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία της γερμανικής φίρμας ονομάζεται Porsche Passport και μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε, αρκεί να έχει τη δυνατότητα πληρωμής του σταθερού, μηνιαίου τιμήματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μία λέσχη, όπου το μέλος μπορεί να οδηγήσει οποιοδήποτε μοντέλο της μάρκας, όποια μέρα επιθυμεί.

Η εγγραφή κοστίζει 500 δολάρια και το βασικό μηνιαίο πρόγραμμα (Launch) τιμάται στα $2.000. Με τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος ο συμμετέχων επιλέγει μεταξύ των 718 Boxster, 718 Cayman S, Macan S και Cayenne. Αν δώσει $3.000 για το ακριβότερο πρόγραμμα Accelerate, έχει επιπλέον στη διάθεσή του τα 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS και Cayenne S E-Hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Porsche Passport περιλαμβάνει παράδοση στο χώρο του πελάτη, πλήρη ασφάλιση, οδική βοήθεια και διάφορα άλλα προνόμια. Η κράτηση γίνεται μέσω εφαρμογής από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή και μπορεί ο καθένας να πάει όπου θέλει, να κάνει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, ακόμη και να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε μέρα.

Η λειτουργία του προγράμματος ξεκίνησε πιλοτικά από την Ατλάντα των ΗΠΑ και αν κριθεί επιτυχημένο θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης