Ο βελτιωτικός οίκος TopCar ανέλαβε να τροποποιήσει την ισχυρότερη και πιο γρήγορη έκδοση του κορυφαίου SUV της Porsche, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί του ρωσικού οίκου πήραν την Cayenne Turbo, την έβαψαν σε χρυσό χρώμα, τοποθέτησαν νέο bodykit στο αμάξωμα που περιλαμβάνει νέα spoiler, καπό, πλαϊνά skirts, πίσω πτέρυγα και διαχύτη από ανθρακονήματα, καινούργια φώτα τεχνολογίας LED και γρίλια στη μάσκα.

Επιπλέον, έβαλαν ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών της ADV.1 και άλλαξαν τη ρύθμιση της ανάρτησης, προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς. Αναβαθμίσεις έγιναν και στον V8 4.8 λίτρων κινητήρα, με την απόδοση να εκτινάσσεται στους 600 ίππους από τους 520 της εργοστασιακής έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι δεν γίνεται καμία αναφορά για επιδόσεις, είναι βέβαιο πως η χρυσή Cayenne Turbo επιταχύνει πιο γρήγορα από 4,5 δευτερόλεπτα στα 0-100 και έχει υψηλότερη ταχύτητα από τα 279 χλμ/ώρα της βασικής έκδοσης.

H TopCar κάνει λόγο για ένα υψηλού κύρους και επιδόσεων SUV, με μεγάλες δόσεις πολυτέλειας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να το παραγγείλει άμεσα, με την τιμή του να ορίζεται στα 180.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης