Το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο όμιλος Fiat Chrysler Automobiles για την αναβίωση της Alfa Romeo, δεν είναι άλλο από τη Giulia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλίδα ντίβα αναμένεται να κυκλοφορήσει στους δρόμους στα τέλη έτους, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία των premium sedan. Ο Sergio Marchionne, επικεφαλής της FCA, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη Giulia ανώτερη από τα γερμανικά αυτοκίνητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Giulia είναι καλύτερη από τα γερμανικά. Οδηγώ γερμανικά όλη μου τη ζωή και πιστεύω πως η Giulia είναι τεχνικά καλύτερη. Δουλέψαμε υπόγεια όλο αυτό το διάστημα πάνω στο αυτοκίνητο, ώστε να βεβαιωθούμε ότι έχουμε μια αξεπέραστη  πρόταση».

Το αφεντικό του ομίλου, γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του μάρκετινγκ και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Βέβαια, οι δηλώσεις του είναι υπερβολικές, καθώς για να ανταγωνιστείς μοντέλα όπως τα Audi A4, BMW 3 Series και Mercedes C-Class, τότε το προϊόν πρέπει να είναι εξαιρετικό σε όλους τους τομείς και φυσικά να κάνει ανάλογη εμπορική πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης