Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 60η επέτειο του εμβληματικού μοντέλου, η Fiat διοργανώνει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης μια σειρά εκδηλώσεων, εντυπωσιάζοντας κατοίκους και τουρίστες με το concept.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουσιαστικά πρόκειται για μια περιοδεία, με την αποκλειστική έκδοση περιορισμένης παραγωγής Fiat 500-60th να έχει την τιμητική της. Η εκδήλωση ονομάζεται «500 Forever Young Tour», ξεκίνησε από την Ιταλία τον προηγούμενο μήνα και συνεχίστηκε στο Παρίσι και στις Κάννες.

Οι Παριζιάνοι υποδέχτηκαν το ιταλικό μοντέλο στο MotorVillage Rond-Point des Champs Elysées. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο με τη διχρωμία Dolce Vita (λευκό τριπλής στρώσης και παστέλ ιβουάρ), ταξίδεψε ως τις Κάννες και συγκεκριμένα στο Quai Saint-Pierre. Στη γαλλική πρωτεύουσα του κινηματογράφου, στήθηκε ένα ιδιαίτερο σκηνικό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’60, με ηθοποιούς ντυμένους με κουστούμια εποχής και vintage καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, έκαναν την εμφάνισή τους δύο ακόμα μοντέλα, το σύγχρονο 500 και μία Vespa εποχής. Η επετειακή έκδοση Fiat 500-60th διατίθεται μόνο σε cabrio εκδοχή και φέρει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον πρόγονό της σε μια μοντέρνα έκφραση, όπως το vinyl ταμπλό, το επιχρωμιωμένο φινίρισμα του καπό και το μπροστινό vintage λογότυπο.

Σύντομα, το 500αράκι θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, συνεχίζοντας την ιστορία ενός αυτοκινήτου που έγινε παγκόσμιο έμβλημα, με επιρροές στη μόδα και στο lifestyle και πωλήσεις που αγγίζουν τις 6 εκατομμύρια μονάδες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης