Τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο επίσημο πρόγραμμα οδήγησης, να καθίσουν πίσω από το τιμόνι των κορυφαίων τετράτροχων και να εκπαιδευτούν από τους καλύτερους έχουν οι πελάτες της βρετανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aston Martin ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του εφετινού «AMR Driver’s Club» αλλά και τα κόστη συμμετοχής. Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά τους κατόχους των μοντέλων της γκάμας της. Τα μαθήματα γίνονται σε ορισμένες από τις κορυφαίες πίστες, όπως το Spa στο Βέλγιο, την Imola στην Ιταλία, το Silverstone στη Μεγάλη Βρετανία και το Hockenheim στη Γερμανία.

Τα επίπεδα διδασκαλίας είναι τρία και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οδηγού και τις ικανότητές του. Το πρώτο ονομάζεται «AMR Experience» και πραγματοποιείται με το προσωπικό αυτοκίνητο του πελάτη. Εδώ οι εκπαιδευτές μαθαίνουν τους συμμετέχοντες πώς να κινούνται με ασφάλεια και να χρησιμοποιούν όλη τη δυναμική του οχήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο είναι το «AMR Academy», με τους επαγγελματίες να τους εκπαιδεύουν στην τεχνική και να τους μαθαίνουν τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης. Το τρίτο και πιο απαιτητικό στάδιο ονομάζεται «AMR GT Academy». Στόχος είναι οι πελάτες να κάνουν το βήμα παραπάνω, να προετοιμαστούν για το αγωνιστικό επίπεδο και να λάβουν την άδεια για συμμετοχή σε αγώνες.

Φυσικά, κανένα πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν. Το κόστος ξεκινά από τις 750 λίρες και φθάνει έως τις £7.500, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

AMR DRIVER’S CLUB 2019 CALENDAR

19-20 March: Algarve International Circuit, Portugal
15 April: Spa Francorchamps, Belgium
13-14 June: Zandvoort Circuit, Netherlands
10- 11 July: Brands Hatch, UK
30-31 July: Imola, Italy
4-5 September: Silverstone, UK
16-17 September: Barcelona, Spain
9-10 October: Hockenheim, Germany
22-23 October: Dijon, France

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης