Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και στην πόλη Conegliano όπου τουριστική ατραξιόν της αποτελεί μία… παρκαρισμένη Lancia Fulvia. Το αυτοκίνητο δεν έχει μετακινηθεί ούτε εκατοστό για πάνω από 47 χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα έχετε δει ή ακούσει για αυτοκίνητα που έμειναν παρκαρισμένα σε γκαράζ για δεκαετίες μέχρι που κάποιος προχώρησε στην ανακάλυψη τους. Σε αυτήν εδώ όμως τη περίπτωση έχουμε μία Lancia Fulvia Berlina του 1970 η οποία έχει παραμείνει παρκαρισμένη στον δρόμο, στο ίδιο ακριβώς σημείο για 47 συνεχή έτη. Ο ιδιοκτήτης της είναι ο 94χρονος Angelo Fregolent ο οποίος όλη του τη ζωή πουλούσε εφημερίδες μπροστά από το αυτοκίνητο του, αποθηκεύοντας τες μέσα σε αυτό. Τελικά δεν χρειάστηκε να το μετακινήσει ποτέ και πλέον μετρά 47 χρόνια, ακριβώς στην ίδια θέση, μπροστά από το σπίτι του.

Τουριστική ατραξιόν 
Πλέον οι κάτοικοι αναφέρουν πως από τότε που έγινε viral το αυτοκίνητο, έχει γίνει πραγματική ατραξιόν της πόλης και αρκετοί ταξιδεύουν στο σημείο για να φωτογραφηθούν με το αυτοκίνητο. Τα τοπικά μέσα έψαξαν γιατί το αυτοκίνητο δεν μετακινείται (εάν είναι μηχανική βλάβη ή επιλογή του ιδιοκτήτη) όμως απάντηση δεν πήραν και έτσι το μυστήριο συνεχίζεται.

Εμείς οφείλουμε να παρατηρήσουμε πάντως πως ενώ το αυτοκίνητο είναι εκτεθειμένο πλήρως στο φυσικό περιβάλλον με βροχές, υγρασία, ήλιο, παραμένει σε αρκετά καλή κατάσταση
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης