Στα μέσα του περασμένου μήνα, η κορεατική μάρκα αποκάλυψε την ισχυρότερη εκδοχή του i30 με το διακριτικό N και τα αυθεντικά σπορ χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το hot hatch της Hyundai αρχικά θα είναι διαθέσιμο στην έκδοση First Edition. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες, κοστίζει 30.900 ευρώ και αφορά αποκλειστικά στη γερμανική αγορά.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το i30 Ν First Edition έκανε sold out σε δύο μέρες, με τους πελάτες να σπεύδουν να δώσουν την προκαταβολή για να αποκτήσουν το αυτοκίνητο. Μάλιστα, πριν από την παραλαβή του οχήματος, οι τυχεροί αγοραστές θα παρακολουθήσουν σεμινάρια σπορ οδήγησης στην πίστα του Nurburgring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος επιδόσεων «Performance Development» και του τμήματος οχημάτων υψηλής απόδοσης «High Performance Vehicle Division» της Hyundai, Albert Biermann, αφού ευχαρίστησε τους πελάτες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο i30 N, έκανε λόγο για ένα γνήσιο σπορ αυτοκίνητο σε προσιτό οικονομικά πακέτο, που προσφέρει καθαρή απόλαυση στον δρόμο και την πίστα.

Το i30 Ν First Edition αποδίδει 275 ίππους, φέρει εξατομικευμένα στοιχεία προκειμένου να διαφέρει από τις απλές εκδόσεις και εξοπλίζεται με ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, σπορ σύστημα εξάτμισης, ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό και μεγαλύτερα φρένα.

Διαβάστε επίσης: Το κορυφαίο Hyundai i30N των 275 ίππων

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης