Κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι έχουν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας, καθώς η νέα γενιά του οικογενειακού μοντέλου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία από πλευράς παραγγελιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Opel, σε λιγότερο από έναν χρόνο από την έναρξη των πωλήσεων, οι αντιπρόσωποι σε όλη την Ευρώπη, έχουν λάβει περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για το Insignia. Μάλιστα, το ενδιαφέρον των πελατών δεν εστιάζεται μόνο στο Grand Sport sedan, αλλά και στα αμαξώματα Sports Tourer station wagon και Country Tourer station wagon.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα εννέα στα δέκα Insignia που έχουν παραγγελθεί, εξοπλίζονται με το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων Navi 900 IntelliLink και την οθόνη αφής 8 ιντσών, ενώ ψηλά στην λίστα των οδηγών είναι τα συστήματα υποβοήθησης και οι προβολείς IntelliLux LED matrix.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Insignia προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας από 1.5 έως 2.000 κ.εκ., οι οποίοι συνδυάζονται με μηχανικό εξάρι κιβώτιο ή τα αυτόματα 6 και 8 σχέσεων. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι, τα ισχυρότερα σύνολα φέρουν σύστημα τερακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring all-wheel drive).

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τα χαρακτηριστικά του νέου Insignia

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης