Του Λουκά Παπαλάμπρου

Παρουσιάστηκε στο κοινό τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού. Ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης στις αρχές του εφετινού έτους και σταδιακά λανσαρίστηκε σε όλες τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του περασμένου μήνα, με τις τιμές να ξεκινούν από 22.500 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον εξαιρετικό 1.200άρη turbo κινητήρα βενζίνης.

Το καινούργιο SUV της Citroen προσφέρει στον οδηγό οτιδήποτε επιζητεί από ένα σύγχρονο όχημα. Είναι μοντέρνο σχεδιαστικά, ευρύχωρο, πρακτικό και εξαιρετικά ικανό στον δρόμο. Ο εξοπλισμός του είναι κάτι παραπάνω από πλήρης και οι κινητήρες συνδυάζουν την απόδοση με την οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παραγγελίες για το C5 Aircross έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 20.000 Ευρωπαίοι έχουν καταθέσει αίτηση για την απόκτησή του. Μάλιστα, πάνω από το 50% των πελατών έχει επιλέξει την ακριβότερη εξοπλιστική έκδοση «Shine».

Θυμίζουμε ότι η ναυαρχίδα της Citroen προσφέρεται με τέσσερα κινητήρια σύνολα και σε ισάριθμα επίπεδα εξοπλισμού (Live, Inspire, Feel και Shine). Στη βάση της γκάμας είναι ο τρικύλινδρος κινητήρας 1.2 PureTech απόδοσης 130 ίππων. Ακολουθεί ο αποδοτικός 1.6 Puretech 180, ενώ στους diesel υπάρχουν ο 1.5 BlueHDi 130 και ο 2.0 BlueHDi 180. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο EAT8.

Όλες οι εκδόσεις φέρουν το σύστημα Grip Control με πέντε προγράμματα λειτουργίας (ESP off, Standard, Sand, off-Road και Snow), για κίνηση σε όλες τις επιφάνειες.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του νέου SUV της γαλλικής μάρκας

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης